bar bakke søker landskapsarkitekt / ledertype

bar bakke søker landskapsarkitekt med en leder i magen og noen år på baken – som kan være med på å utvikle bar bakke videre.

bar bakke består utelukkende av dyktige landskapsarkitekter; for tiden sju unge medarbeidere samt tre partnere med rundt 25 års erfaring hver.
Vi ønsker oss nå en landskapsarkitekt midt mellom, som på sikt kan bli en del av ledelsen;

  • en som har jobbet en god stund og nå kan tenke seg å tasteget videre, med ansvar for prosjekter – gjerne hentet fra eget kontaktnett
  • en som vil lede og samarbeide i team
  • en som etter hvert vil ta del i ledelse i form av å bli medeier
  • en som har stor kapasitet og trives i et arbeidsmiljø med tempo og entusiasme for jobben vi legger ned hver dag
  • en som kjenner de digitale verktøyene godt og har noen klare tanker om veien videre
  • en som digger faget og som trenger et sterkt fagmiljø rundt seg for å trives
  • en gründer som ikke har sluppet til. Ennå. Eller som har gründet litt, og ønsker medspillere

Vår profil spinner rundt stor interesse for det gode konseptet og detaljprosjektering, i tillegg til frodig formgivning med vegetasjon. Vårt mål er alltid å lage helhetlige, bærekraftige prosjekter med god design, med vekt på menneskelige behov og økonomisk forsvarlige løsninger for våre oppdragsgivere. Vi har stor pågang av oppdrag for tiden og jobber spesielt innenfor park- og boligplanlegging, samt skoler, barnehager og byrom.
Vi fokuser på utvikling av det grønne og håndtering av det blå. Samtidig skal materialbruken være solid og tilpasset prosjektet – slik at det står seg over tid.

bar bakke skal også stå seg over tid og vi trenger derfor en pådriver som er med på å rette blikket vårt videre framover. Vi har et bra lag i dag. Med deg på laget vil vi bare bli bedre.

lokaler

Vi har romslige, lyse og trivelige lokaler på Kjelsås i Oslo, ligger i gåavstand til buss, trikk og tog - eller du kan komme deg til og fra i friskt driv på sykkel langs Akerselva.

søknad

Skriftlig søknad med CV sendes mona [at] barbakke.no () snarlig, senest innen 15. desember.
Har du spørsmål, kontakt daglig leder Mona på 920 57 200 eller Knut på 976 90 588.