bar bakke søker landskapsarkitekt (ny frist)

bar bakke søker landskapsarkitekt med stor interesse for detaljprosjektering og design i tillegg til interesse for plantebruk og formgiving med vegetasjon – kort sagt det grønne. Vi ser etter en selvstendig medarbeider som ønsker større utfordringer med prosjektering og med gode samarbeidsevner for å bli en del av vår unge stab og med våre samarbeidspartnere og oppdragsgivere.

Vi jobber aktivt med å utvikle gode digitale arbeidsmetoder og har god kompetanse på BIM og visualisering. Men vi tviholder også på tegnebordet vårt, for en god håndtegning er det vi starter med – og vender tilbake til.

Vårt mål er å lage helhetlige, bærekraftige prosjekter med god design og økonomisk forsvarlige løsninger. Vi fokuser på utvikling av det grønne, samtidig som materialbruken skal være solid og tilpasset prosjektet – slik at det står seg over tid.

lokaler
Vi har romslige, lyse og trivelige lokaler på Kjelsås i Oslo og i gåavstand til buss, trikk, og tog eller i friskt driv på sykkel langs Akerselva.

søknad
Skriftlig søknad med CV sendes knut [at] barbakke.no innen 19.09.2016. Har du spørsmål, spør Knut på 976 90 588 eller Kjersti på 419 08 937.