bar bakke søker landskapsarkitekt for vikariat

bar bakke søker landskapsarkitekt for ettårig vikariat med mulighet for fast stilling.

Vi trenger en selvstendig medarbeider med gode samarbeidsevner som ønsker utfordringer innen prosjektering. Du kan godt være nyutdannet, men ta gjerne kontakt om du har lengre erfaring og vurderer å skifte arbeidsgiver. Vi søker uansett en som kan bidra positivt til vår allerede trivelige gjeng på 14 stk med ulik alder og erfaring.

Vi jobber med detaljprosjektering i et bredt spekter av prosjekter som boligområder, næringsbygg, skoler, barnehager og andre offentlige institusjoner så vel som kirkegårder, parker og byrom av alle slag. Felles for alle er å skape gode, grønne prosjekter med den lille ekstra omsorgen for et godt grep og riktig plantebruk.

Vi jobber lokalt og ofte med prosjekter som skal byggemeldes. Du må derfor beherske norsk muntlig og skriftlig godt og kunne bistå i forhold til våre samarbeidspartnere og oppdragsgivere.

Vi jobber aktivt med å utvikle gode, digitale arbeidsmetoder og har god kompetanse på BIM og visualisering. Vi bruker likevel den tjukke tusjen flittig og tviholder på tegnebordet vårt! En god håndtegning er det vi starter med – og vender tilbake til.

lokaler

Vi har romslige, lyse og trivelige lokaler i Oslo sentrum med kort vei til offentlig transport. Lokaler som for tiden er tynt besatt, men der vi håper å samle hele mannskapet innen kort tid.

søknad

Skriftlig søknad med CV sendes mona [at] barbakke.no snarlig, senest innen 14. mai 2021.

Har du spørsmål, kontakt daglig leder Mona på 920 57 200 eller Knut på 976 90 588.