Vil du jobbe som landskapsarkitekt hos bar bakke?

bar bakke søker landskapsarkitekter med stor interesse for detaljprosjektering og design, i tillegg til interesse for plantebruk og formgiving med vegetasjon – kort sagt det grønne.

Vi ser i utgangspunktet etter en eller to selvstendige, litt erfarne medarbeidere som ønsker utfordringer med prosjektstyring og –utvikling. Du må ha relevant erfaring (4-6 år) og gode samarbeidsevner for å bli en del av vår unge stab. Du må også kunne håndtere våre samarbeidspartnere og oppdragsgivere på et godt, faglig nivå. Det er en forutsetning at søkere kan beherske ett av de skandinaviske språk, muntlig og skriftlig.

bar bakke er for tiden 10 medarbeidere, med konkurransedyktige betingelser og stor pågang av oppdrag. Vi jobber spesielt innenfor park- og boligplanlegging, barnehager og mulighetsstudier. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle våre digitale arbeidsmetoder og har meget god kompetanse på BIM og visualisering. I tillegg tviholder vi også på tegnebordet vårt, fordi en fri håndtegning er det vi starter med – og ofte vender tilbake til.

Vårt mål er å lage helhetlige, bærekraftige prosjekter med god design og økonomisk forsvarlige løsninger. Vi fokuser på utvikling av det grønne, samtidig som materialbruken skal være solid og tilpasset prosjektet – slik at det står seg over tid.

lokaler
Vi har romslige, lyse og trivelige lokaler på Kjelsås i Oslo, ligger i gåavstand til buss, trikk og tog - eller du kan komme hit i friskt driv på sykkel langs Akerselva.

søknad
Skriftlig søknad med CV sendes mona [at] barbakke.no snarlig, senest innen 1. november.
Har du spørsmål, spør Mona på 920 57 200 eller Knut på 976 90 588.